Πιο συγκεκριμένα, μετά από 4 χρόνια που έχει να πραγματοποιηθεί η έκθεση SIAL, λόγω της πανδημίας του covid-19, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ έρχεται να παρουσιάσει το καινοτόμο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για πλήρη και ισορροπημένα γεύματα υψηλής θρεπτικής αξίας. Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη έχει ήδη διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς καινοτομίας, ποιότητας και γεύσης, συμπληρώνοντας επάξια την υπόλοιπη οικογένεια προϊόντων Ελαιοπουλάκι®.
H ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ επενδύει σταθερά στην εξωστρέφεια και την ενίσχυση των εξαγωγών της, με ναυαρχίδα τη σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι®, και συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στον χώρο των τροφίμων, «εκπροσωπώντας το ελληνικό κοτόπουλο στα καλύτερά του διαμορφώνοντας τις διατροφικές τάσεις του αύριο».
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 χρόνων, πραγματοποίησε μία εορταστική εκδήλωση, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr