Έπειτα από την επιτυχημένη εκδήλωση στη Λακωνία και στην Αρεόπολη, το “Peloponnese Food Stories” συνεχίζεται με δεύτερη στάση την Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα την Κορώνη που αποτελεί την εμβληματική κοινότητα της UNESCO για την μεσογειακή διατροφή.
H γαστρονομική αυτή εμπειρία που θέτει στο επίκεντρο την ιστορία, την μαγειρική, τα τοπικά προϊόντα, την λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 20:00.
Η κεντρική ατζέντα του Food Stories θα περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και οίνου, βιωματικές δραστηριότητες για τα παιδιά καθώς και μουσική εν πλω.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Κορώνης, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και του Μανιατάκειου Ιδρύματος.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr