Η ΠΙΝΔΟΣ συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τα νόστιμα προϊόντα της, ενώ παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα προϊοντική της κατηγορία «Έτοιμα Ψημένα», μια σειρά με σνίτσελ, φιλετάκια πανέ, κοτομπουκιές, cordon blue, μπιφτέκι χειροποίητο, κοπανάκια πανέ, κροκέτες και πολλά άλλα προϊόντα, τα οποία σε πολύ λίγα λεπτά είναι έτοιμα για κατανάλωση. Προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς συντηρητικά, τα οποία αποτελούν την ιδανική και πιο νόστιμη καθημερινή επιλογή.
Τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ αναδείχθηκαν μέσα και από τις εντυπωσιακές συνταγές του Έλληνα σεφ Αλέξανδρου Παυλόπουλου, γνωστού και ως the Ambassador of Greek Taste UAE, Chef Sperxos, ο οποίος δημιούργησε ευφάνταστα πιάτα, για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες την αυθεντική ορεινή γεύση των προϊόντων ΠΙΝΔΟΣ.
Ανάμεσα στους επισκέπτες, τίμησαν με την παρουσία τους τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και εκπρόσωποι από την Ελληνική Κυβέρνηση και από την Ελληνική Πρεσβεία στα Η.Α.Ε, μεταξύ των οποίων: ο κος Ιωάννης Σμυρλής, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος της Enterprise Greece, η κα Ασημίνα Καλδίρη, προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορικών Ροών & Προώθησης Προϊόντων της Διεύθυνσης Προώθησης Γεωργικών Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η κα Μαρία Κωστοπούλου, Διευθύντρια του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ντουμπάι, ο κος Δημήτρης Θωμόπουλος, Προϊστάμενος του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ντουμπάι, Γραμματέας ΟΕΥ Α´ και Αναπληρωτής Διευθυντής του Ελληνικού Περιπτέρου στην EXPO 2020 DUBAI UAE και η κα Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της Enterprise Greece καθώς και Αναπληρώτρια Γενική Επίτροπος Ελλάδας στην EXPO 2020 DUBAI UAE.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, δύο Εκδηλώσεις Τύπου στο Ντουμπάι, όπου έγινε παρουσίαση του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τον Συνεταιρισμό, τις εγκαταστάσεις του, τις δραστηριότητές του και τα προϊόντα του. H επιμέλεια του μενού έγινε από τον σεφ Αλέξανδρο Παυλόπουλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια των events πραγματοποίησε Live Cooking Show και δημιούργησε ξεχωριστά πιάτα με τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ. Στις εκδηλώσεις αυτές παρευρέθηκαν εκτός από τους εκπροσώπους από την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Πρεσβεία στα Η.Α.Ε και επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας, εκπρόσωποι των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, μέλη της Ελληνικής Πρεσβείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πολλοί άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ.
Η συμμετοχή της ΠΙΝΔΟΣ στην έκθεση GULFOOD 2022 και η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων τύπου πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Προβολής & Προώθησης – ENJOY IT’S FROM EUROPE, «CHICK LEADERS», μίας τριετούς καμπάνιας που έχει ως στόχο την προώθηση των ευρωπαϊκών ποιοτικών προϊόντων πουλερικών στις αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Κατάρ, καθώς και της προβολής της ασφαλούς & αυστηρής διαδικασίας ελέγχου που ακολουθείται κατά την παραγωγή τους. Στόχος του Συνεταιρισμού, ήταν και θα παραμείνει, η προσφορά πλούσιων ορεινών γεύσεων με υψηλή σφραγίδα ποιότητας και διατροφικής αξίας, σε όλους τους καταναλωτές της.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr