Βασικό πλεονέκτημα της συσκευασίας προστατευτικής ατμόσφαιρας είναι ότι διατηρεί κατά τον βέλτιστο τρόπο τη φρεσκάδα, τα θρεπτικά στοιχεία και τη νοστιμιά των ψαριών , ενώ ταυτόχρονα αποφεύγονται οι διαρροές κατά την μεταφορά και την αποθήκευση τους.
Τα φρέσκα ψάρια AVRAMAR μεγαλώνουν με υπευθυνότητα, αλιεύονται καθημερινά και καθαρίζονται προσεχτικά σε υπερσύγχρονες και πλήρως πιστοποιημένες μονάδες επεξεργασίας, συσκευάζονται σε αυτοματοποιημένα συσκευαστήρια κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές υγιεινής και διακινούνται άμεσα στην αγορά με ασφάλεια . Παράλληλα αποτελούν πλούσια πηγή σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, σε βιταμίνες, φώσφορο και ασβέστιο, καθιστώντας τα ως τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας.
Η τσιπούρα, το λαβράκι και το φαγκρί AVRAMAR έχουν διακριθεί για την εξαιρετική τους γεύση από αναγνωρισμένους σεφ του κόσμου σε «τυφλές» γευστικές δοκιμές που διοργανώνουν διεθνούς εμβέλειας φορείς όπως το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης που εδρεύει στις Βρυξέλλες.
Έτσι οι λάτρεις του ψαριού, μπορούν εξαιρετικά εύκολα, γρήγορα και υγιεινά να ετοιμάζουν όσο συχνά επιθυμούν νόστιμα γεύματα, υψηλής θρεπτικής αξίας.
Μετά τη συνένωση των εταιρειών Νηρεύς, Σελόντα, Ανδρομέδα και της εταιρείας τροφών Περσεύς, η AVRAMAR κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή μεσογειακών ψαριών υψηλής ποιότητας -τσιπούρα, λαβράκι, φαγκρί και κρανιό - σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας όραμα να εμπνεύσει εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν το καλύτερο ψάρι της Μεσογείου.
Τα φρέσκα ψάρια Avramar διατίθενται επώνυμα σε επιλεγμένα καταστήματα «Γαλαξίας» και «My Market», αλλά και με ιδιωτική ετικέτα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr