Όλο και περισσότερα καταστήματα εστίασης στρέφονται στις υπηρεσίες delivery αναζητώντας τρόπους ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν.
Έτσι, ετοιμάζονται να εξυπηρετήσουν με delivery και take away, τους καταναλωτές σήμερα, Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.
Αρκετές επιχειρήσεις δίνουν τη δυνατότητα παράδοσης των παραδοσιακών φαγητών του Πάσχα, όπως μαγειρίτσα και αρνί, στα σπίτια των καταναλωτών με τις παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει από τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Σε σχέση με πέρσι οι καταναλωτές έχουν περισσότερες επιλογές καθώς μέσα στον τελευταίο χρόνο ακόμη και ακριβά εστιατόρια μπήκαν στη «μάχη» του delivery προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτά εν μέσω πανδημίας. Κάποιες επιχειρήσεις δίνουν επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες τους κατόπιν συνεννόησης, να φέρουν ταψιά τους για ψήσιμο ή αρνάκι για τη σούβλα και στη συνέχεια να παραδοθούν για το πασχαλινό τραπέζι.
Σημειώνεται ότι η τάση της επέκτασης στο delivery παρατηρήθηκε και κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, εμφανίστηκε στο δεύτερο lockdown και περισσότερο στα Χριστούγεννα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr