Οι εννέα Ομάδες, οι οποίες συμμετείχαν στην Επώαση θα συναντηθούν εκ νέου στις 17 Μαρτίου 2019, ώρα 11:30-13:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης FOODEXPO GREECE (16-18/3/2019), παρουσιάζοντας την εξέλιξη της καινοτόμου ιδέας/πρότασής τους. Η διοργανώτρια εταιρία της Έκθεσης, FORUM AE, χορηγός της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ, προσφέρει στις εταιρίες οι οποίες οι οποίες συμμετείχαν στην Επώαση και παράγουν ελαιόλαδο και ελιές δωρεάν Β2Β συναντήσεις με εισαγωγείς της επιλογής τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «OLIVE CHALLENGE: Επενδύοντας στην Καινοτομία». Στο πάνελ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της χρηματοοικονομικής αγοράς και επιχειρηματίες.
Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από τραπεζικά ιδρύματα, εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι παρέχουν στοχευμένες συνεργασίες, καθώς και δικτύωση, εκπρόσωποι επιχειρήσεων του ελαιοκομικού τομέα, κ.α.
Οι Ομάδες οι οποίες διακρίθηκαν για τις ιδέες/προϊόντα/υπηρεσίες τους και συμμετείχαν στην Επώαση ήταν οι εξής:
1. ΠΕΡΛΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Oμάδα Έργου:
Νεκτάριος Ταφλανίδης: General Manager
Πέτρος Κουτσεράς: Chemical Engineer
Ευστρατία Σαϊνίδου: Production Manager
και ομάδα εξωτερικών συνεργατών
2. ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΑΤΕΣ ΕΛΙΕΣ
Ομάδα Έργου:
Η εταιρεία Γνήσιες Γεύσεις
Δημήτρης Τσαμπαρλής: Οικονομολόγος, Ιδιοκτήτης της εταιρείας
3. ISTMOS
Ομάδα Έργου:
Σταμάτης Πουλημένος: Computer Scientist, CEO of ASN
Αναστάσιος Οικονομίδης: Control Engineer με Msc στο Web Engineering, CTO of ASN
Μαρία Τσοκαλίδου: Παιδαγωγικός Τίτλος Σπουδών, co- founder of ASN
4. ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΒΟΥΝΟ
Ομάδα Έργου:
Κατερίνα Κοτταρίδη: Μέτοχος της εταιρίας ΚΛΗΜΗΣ
Δήμητρα Κοτταρίδη: Απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Κλημεντία Κοτταρίδη: Πτυχιούχος του Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Αθανάσιος Μάκιος: Πτυχιούχος Επιστημών του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
5. Agroel!a
Ομάδα Έργου:
Κατερίνα Φυλάκτου: Απόφοιτος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου
Ευαγγελία Μπουλμπάση: Απόφοιτος της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Πειραιά
Παναγιώτης Βουλέλλης: Πολεοδόμος Μηχανικός, Υπ. Διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ
Μαρία Γρίβα: Απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου
Λευτέρης Καρβούνης: Τελειόφοιτος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
6. OLIVE PREDICTOR
Ομάδα Έργου:
Προκόπης Μαγιάτης; Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Συντονιστής
Δρ. Ελένη Μέλλιου, Παναγιώτης Διαμαντάκος, Ηλιάνα Καλαμπόκη, Τριάδα Γιανναρά, Αιμιλία Ρηγάκου, Άννια Τσολάκου, Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, Δρ. Χρήστος Παπανικολάου: Ερευνητές ΕΚΠΑ
Δρ.Γιώργος Σταυρόπουλος: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Athan Gadanidis: ARISTOLEO LTD
Δρ.Νίκος Κρημνιανιώτης: INTERREG MED ARISTOIL
7. OLIVE OIL POWDER
Ομάδα Έργου:
Σταθόπουλος Παναγιώτης: Χημικός, MSc, PhD, Μέλος του Εργαστηριακού & Διδακτικού Προσωπικού του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Παπαευσταθίου Γεώργιος: Χημικός Μηχανικός, MSc, PhD, Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας Pharmagnose SA
Σκαλτσούνης Άλκης: Οικονομολόγος, MSc, Υπεύθυνος εμπορικής αξιοποίησης καινοτόμων προσόντων της εταιρίας Pharmagnose SA
8. OliveFlyNet
Ομάδα Έργου:
Θεόδωρος Τσιλιγκιρίδης: Καθηγητής στο Εργαστήριο Πληροφορικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Διονύσιος Περδίκης: Επίκουρος Καθηγητής στο Εργαστήριο Γεωργικής Ζωολογίας και Εντομολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Κωνσταντίνος Ποντικάκος: Διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στο Περιβάλλον θερμοκηπίου και στη Γεωπληροφορική του ΓΠΑ
9. Anaplasis
Ομάδα Έργου:
Η εταιρεία AENORASIS A.E.
Δάφνη Σιβολαπένκο: Κτηνίατρος
Ράνια Κρέτση: Χημικός με Μεταπτυχιακό στη Φαρμακογνωσία από το Τμήμα Φαρμακευτικής Αθηνών
Μάρσια Κάταρη: Πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing Management στο Deree College
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr