Φτιαγμένη από 100% ελληνικό, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο γάλα, η φέτα ΔΩΔΩΝΗ, προϊόν Προστατευμένης Ονομαστικής Προέλευσης (Π.Ο.Π), είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη για την υψηλή της ποιότητακαι την πλούσια γεύση.
Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό 2%, που προτιμούν και εμπιστεύονται οι Έλληνες καταναλωτές εδώ και χρόνια, παρασκευάζεται από φρέσκο, παστεριωμένο100% ελληνικό γάλα και αποτελεί μια θρεπτική απόλαυση για όλες τις ώρες.
Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, ξεχώρισε για τρίτη φορά στα Superior Taste Awards με δύο προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, τα οποία παράγονται από αγνές πρώτες ύλες που προμηθεύεται η εταιρεία από τους 5.500 Έλληνες παραγωγούς στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.
Οι διακρίσεις αυτές ήρθαν ως συνέχεια των βραβεύσεων που είχε λάβει η ΔΩΔΩΝΗ για προϊόντα της το 2015 και το 2016, πιστή στο όραμα της να προσφέρει τη Γεύση του Καλού, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών σε 45 χώρες και στις 5 ηπείρους.
Τα βραβεία Superior Taste Awardsδιοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Tom Seepers δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που τα προϊόντα μας ξεχώρισαν για ακόμα μία φορά σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως τα Superior Taste Awards 2018. Στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ, στόχος είναι να προσφέρουμε τη Γεύση του Καλού, τόσο στους Έλληνες όσο και στους διεθνείς καταναλωτές, προσφέροντάς τους 100% ελληνικά προϊόντα, υψηλής θρεπτικής αξίας. Οι νέες αυτές διακρίσεις είναι έμπρακτη απόδειξη της διαχρονικής μας προσπάθειας να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα, αυθεντικής γεύσης και αποτελούνεπιβράβευση που ανανεώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο στους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται καθημερινά.»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr