Όσοι επισκεφθούν την εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιλεγμένες ετικέτες γηγενών και διεθνών ποικιλιών, που καλλιεργούνται στα αμπελοτόπια της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και ποικιλία αποσταγμάτων.
Οίνοι λευκοί, ροζέ και ερυθροί, ξηροί, ημίξηροι, ημίγλυκοι, ημιαφρώδεις, αφρώδεις και γλυκείς, της σοδειάς του 2016, παλαιωμένοι ή πειραματικοί, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα, νέα ή πολυετούς παλαίωσης, θα βρίσκονται στη διάθεσή όλων των επισκεπτών.
Το διάστημα, που προηγείται της κεντρικής εκδήλωσης, και συγκεκριμένα από τις 19 μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου, ποικίλες οινικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σε επιλεγμένα σημεία της πόλης: σεμινάρια, masterclasses, wine pairings και γευστικές δοκιμές.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr