Η σειρά «MITOΣ της Αριάδνης» από τον οινοποιό Άγγελο Ρούβαλη. Τα λευκά κρασιά που απαρτίζουν την σειρά ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης –προκύπτουν από τον συνδυασμό αγαπημένων οινικών γεύσεων. Η σειρά αποτελείται από 2 ετικέτες με διαφορετικές ποικιλίες, που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς οινογνώστες!
Στην φιάλη με την χρυσή ετικέτα, συναντώνται οι ποικιλίες του Viognier με τον ελληνικό Ροδίτη, που μας συγκινεί με την ποιότητα, την φινέτσα του και την πλούσια ολοκληρωμένη γεύση του. Το κρασί, αποτελεί μια σύνθεση από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δυο ποικιλιών σε ένα ενιαίο σύνολο – δημιουργώντας ένα κρασί διαμάντι στην παγκοσμιοποιημένη αγορά του κρασιού!
Το μπλε χρώμα της δεύτερης φιάλης της σειράς ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης, σηματοδοτεί την ένωση Sauvignon Blanc με το σπάνιο Ασύρτικο. Στην Αιγιαλεία, το Ασύρτικο εκφράζει την τυπικότητα της ποικιλίας αλλά και το terroir της περιοχής, με την ορυκτότητα και τα εσπεριδοειδή που διακρίνονται στην γεύση του, δίνοντας ένα εκρηκτικά αρωματικό και ιντριγκαδόρικα κομψό, γευστικό αποτέλεσμα.
Οι Ψηλές Κορφές, της ΕΟΣ Σάμου, με το ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμο, πρασινοκίτρινο και λαμπερό χρώμα τους, είναι το κρασί για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Αρωματικός οίνος με ιδιαίτερο – φινετσάτο χαρακτήρα, προέρχεται αποκλειστικά από τους καλύτερους ορεινούς αμπελώνες της Σάμου που βρίσκονται σε παλιές χτιστές πεζούλες και υψόμετρο μέχρι 800 μέτρα!
Κατάλληλο για να συνοδεύσετε τα γεύματα σας ή και μόνο του ως απεριτίφ μιας και τα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα που χαρακτηρίζουν την ποικιλία του μοσχάτου εκφράζονται διακριτικά σε κάθε γουλιά.
Και φυσικά, ο ΛΕΥΚΟΣ ΚΥΚΝΟΣ της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, με το έντονο ποικιλιακό του άρωμα που χαρακτηρίζει το Μοσχοφίλερο της Πελοποννήσου. Ζωηρό και φρουτώδες στη γεύση, αχυρόξανθο, με ελαφρές γκρίζες ανταύγειες, και μια ευχάριστη, δροσιστική οξύτητα στο στόμα. Έχει χαρακτηριστεί καλοκαιρινό κρασί, από τη δημιουργία του!
Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, προτείνει τα καλύτερα λευκά κρασιά για τα ομορφότερα καλοκαιρινά βράδια!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr