Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
![Reporter.gr on Google News](/images/google%20news/reporter%20news%20300x100.png)
Ιδιοκτήτης εταιρείας μας επιβεβαίωσε ότι ο κλάδος βιώνει την χειρότερη κρίση στην ιστορία του, ενώ επεσήμανε ότι και ο ίδιος αναμένει κάποιες περιπτώσεις επιχειρήσεων να αναστείλουν την λειτουργία τους. Και ο λόγος είναι απλός: η καταναλωτική ζήτηση μπύρας έχει φθάσει στα επίπεδα του 1980 όταν δηλαδή ήταν 2 εκατ. εκατόλιτρα.
Την ίδια στιγμή, η παραγωγική δυναμικότητα των εταιρειών ξεπερνά άνετα τα 5 εκατ. εκατόλιτρα. Ως εκ τούτου, μας ανέφερε η ίδια πηγή, θα επιβιώσει μόνο όποια εταιρεία διαθέτει ακόμη οικονομικό λίπος και παράλληλα επιχειρηματικά δεν επικεντρώνεται μόνο στην ελληνική αγορά.
Υπογραμμίζεται ότι μόλις πέρυσι ανέστειλε την λειτουργία της η Μικροζυθοποιία craft του Παύλου Εμμανουηλίδη και σήμερα έχει μπει πωλητήριο στο εργοστάσιο στη Παιανία.
Διαβάστε επίσης: