Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, o chef Πέτρος Συρίγος το Σάββατο, θα κάνει γρήγορες και δροσερές παρασκευές με προϊόντα ιχθυοπωλείου, ενώ την Κυριακή θα δημιουργήσει συνταγές με βάση το κρέας.
Ο γνωστός Pastry chef Κρίτων Πουλής, το Σάββατο θα συστήσει γλυκές προτάσεις για πρωινό και επιδόρπιο, ενώ την Κυριακή οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία πανδαισία παρασκευών μαύρης σοκολάτας & χωρίς γλουτένη.
Καλεσμένος θα είναι και ο bar consultant Βασίλης Κυρίτσης, ο οποίος θα δημιουργήσει μοναδικά cocktails!
Στο περίπτερο θα βρίσκεται και η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων των METRO Cash & Carry για να μιλήσει με τους ενδιαφερόμενους και να παρουσιάσει όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της αλυσίδας, τις εξατομικευμένες λύσεις με τους Συμβούλους Πωλήσεων, το εξειδικευμένο κωδικολόγιο που αριθμεί περισσότερους από 15.000 κωδικούς, αλλά και το πολύ-βραβευμένο e-shop, αποκλειστικά για επαγγελματίες.
Επιπλέον, τα ME
Η 4η συνεχόμενη συμμετοχή των
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr