Το μενού αποτελείται από αλμυρά εδέσματα όπως μπριός βουτύρου με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και αγγούρι, τραμενζόνε με αυγό ελευθέρας βοσκής και σπιτική μαγιονέζα, ροστμπιφ πάνω σε οκτάσπορο ψωμί, βασιλικό καβούρι σε ψωμί ολικής με λιναρόσπορο, λαχταριστά επιδόρπια και ποικιλία από συνοδευτικά κέικ και μπισκότα.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φρεσκοψημένα σκονς αμυγδάλου με Κορινθιακή σταφίδα, μαρμελάδες από φρούτα εποχής και clotted cream. Δώρο με κάθε παραγγελία ένα tea box από τη συλλογή του βραβευμένου Γάλλου Pastry Chef Arnaud Larher.
"Η εξαιρετική ομάδα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και τα αυθεντικά αρώματα τσαγιών του Arnaud Larher, Meilleur Ouvrier de France υπόσχονται να φέρουν λίγη από τη μοναδική αίσθηση του ξενοδοχείου στο σπίτι σας" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Γιώργος Αλεξάκης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr