Ειδικότερα, το πλάνο είναι να έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 30 Goody's Burger House μέχρι τα τέλη του Ιουνίου (είτε νέα είτε παλιά που θα αναμορφωθούν με βάση τη φιλοσοφία του καινούργιου consept).
Όπως υπογραμμίζει ο κ. Παπανικολάου, οι σημαντικές αυτές επενδύσεις, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στο πλαίσιο του έντονα ανταγωνιστικού περιβάλλοντος για την εστίαση, αναδεικνύουν την επιχειρηματική και εμπορική δυναμική της Goody’s, ενισχύοντας σημαντικά την ηγετική παρουσία της στον κλάδο.
Μόλις πριν από δύο ημέρες ένα νέο burger House προστέθηκε στη Φιλοθέη, αποτελώντας ουσιαστικά τη συνέχεια των αντίστοιχων καταστημάτων που εγκανιάστηκαν στη Γλυφάδα, τη Κηφισιά και πιο πρόσφατα στο Πασαλιμάνι. Το πλεονέκτημα των συγκεκριμένων καταστημάτων έναντι και του ανταγωνισμού είναι ότι προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία μπιφτεκιών από 100% μοσχαρίσιο κιμά.
Την ίδια στιγμή, προχωρούν και οι στρατηγικές κινήσεις του ομίλου στο εξωτερικό. Πιο πρόσφατη η επέκτασή του στην αγορά του Κοσσόβου, όπου υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με την εταιρεία Magna Food SH.P.K. για την ανάπτυξη της αλυσίδας Goody’s. Η συμφωνία προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων Goody’s στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ το πρώτο κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι το Μάιο 2014.
Η συγκεκριμένη συμφωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, έρχεται να ενδυναμώσει το σχέδιο εξωστρέφειας που υλοποιεί ο όμιλος Εστίασης Goody’s- Everest και ήδη περιλαμβάνει συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων του σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.
Δέσποινα Καραγιαννοπούλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr