Συγκεκριμένα, πρόκειται για επανάληψη της διαδικασίαςπαστερίωσης, αυτή τη φορά στο συσκευασμένο προϊόν, επιτυγχάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του στο ράφι αλλά και εκείνης μετά το άνοιγμα του έως και 10 ημέρες (σε συνθήκες συντήρησης 0-4ο c).
Η διαδικασία της διπλής παστερίωσης εφαρμόζεται και στα δυο νέα προϊόντα «Εν Ελλάδι καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας με τυρί μειωμένων λιπαρών» και «Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο γαλοπούλας με τυρί μειωμένων λιπαρών», τα οποία βρίσκονται σε έξυπνη, πρακτική συσκευασία που ξανακλείνει και διατηρούνται ως και 10 ημέρες μετά το άνοιγμα (σε συνθήκες συντήρησης 0-4οc). Το «Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο γαλοπούλας με τυρί μειωμένων λιπαρών» επιπλέον φέρει τη σφραγίδα αναγνώρισης της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθώς το φιλέτο γαλοπούλας περιέχει ελαιόλαδο και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά συμβάλλει στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr