Ο κ. Στουρνάρας αφού απάντησε στις ερωτήσεις του εισαγγελικού λειτουργού, κατέθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, κύριο υπόμνημα, συμπληρωματικό υπόμνημα (δικαιοπολιτικό όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος) και μια περίληψη της όλης ιστορίας.
Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Στουρνάρας το Μάρτιο του 2018 κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο προστατευόμενων μαρτύρων υπό τις κωδικές ονομασίες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση», για τα αδικήματα της ψευδορκίας μάρτυρος, ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμησης.
Η κατάθεση της Ελένης Ράικου
Η Ελένη Ράικου είχε προκαλέσει αίσθηση με την παραίτησή της πριν από 2 χρόνια από τη θέση της στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταγγέλλοντας πιέσεις και παρεμβάσεις και δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων για όσα έγιναν τότε που την οδήγησαν στην παραίτηση.
Η κ. Ράικου δεν εμφανίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες καθώς μπήκε στον Άρειο Πάγο μέσω του ασανσέρ από το υπόγειο πάρκινγκ.
Μέσω κύκλων της, τον Οκτώβριο του 2018, είχε αναφερθεί στον αποκαλούμενο Ρασπούτιν λέγοντας ότι «εκμεταλλευόμενος την πολιτική του ισχύ, με ύφος «νταβατζή», υπέδειξε πως πρέπει να διεκπεραιωθούν συγκεκριμένες κρίσιμες υποθέσεις».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr