Ο Δήμος Αθηναίων θέτει από σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 15.00 και για όσο διάστημα χρειαστεί, κρίσιμες υπηρεσίες του σε 24ωρη λειτουργία λόγω της αναμενόμενης πτώσης της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα:
- Ανοίγει η Λέσχη Φιλίας του Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372) παρέχοντας ασφαλή διαμονή, σίτιση και βασικές υπηρεσίες φροντίδας.
- Οι ομάδες street workτης Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, θα προσφέρουν στους άστεγους συμπολίτες μας προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Με συνεχείς βάρδιες θα επιχειρούν στους δρόμους της πόλης, μοιράζοντας ζεστό τσάι, τρόφιμα, είδη ρουχισμού και κουβέρτες.
- Όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να μεταφερθούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, επί των οδών Αχαρνών και Λιοσίων.
Αν κάποιος εντοπίσει συμπολίτη μας που διαμένει στον δρόμο, μπορεί να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), 210-5246515/6 (εσωτ. 0), παρέχοντας πληροφορίες με την ακριβή τοποθεσία, ώστε οι ομάδες street work να επέμβουν άμεσα. Αναφορές για σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι μπορούν να γίνονται και στον τετραψήφιο αριθμό 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο).
Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr