Α/ Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων / Ασφάλειας Τροφίμων και
Β/ Επιστήμης Διατροφής / Διατροφής και Υγείας
Ο θεσμός του Διεθνούς Διαγωνισμού Ερευνητικών Εργασιών ξεκίνησε από το ΙΑΔ το 2005, κι έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νέους επιστήμονες να συμμετάσχουν, να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να προβληθούν, αλλά και να επιβραβευτούν για το ερευνητικό τους έργο.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε Έλληνες ερευνητές, φοιτητές ή καθηγητές ή ερευνητικές ομάδες με έναν τουλάχιστον Έλληνα μέλος, που ασκούν το ερευνητικό τους έργο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό πάνω σε τομείς της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων και της διατροφής.
Η προκήρυξη έχει σταλεί σε όλα τα ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια που έχουν τμήματα που ασχολούνται με θέματα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ή παρεμφερή.
Οι ερευνητικές εργασίες θα κριθούν από διακεκριμένους Έλληνες καθηγητές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και θα απονεμηθούν τέσσερα (4) χρηματικά βραβεία κατανεμημένα στις δύο θεματικές ενότητες ως εξής:
Α/ Θεματική ενότητα «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων / Ασφάλεια Τροφίμων»
i. Πρώτο βραβείο: 5.000 ευρώ
ii. Δεύτερο βραβείο: 3.000 ευρώ
Β/ Θεματική ενότητα «Επιστήμη Διατροφής / Διατροφή και Υγεία»
i. Πρώτο βραβείο: 5.000 ευρώ
ii. Δεύτερο βραβείο: 3.000 ευρώ
Οι γενικοί όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής περιέχονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.iad.gr.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr