ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα δίωξη στην Πισπιρίγκου για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

11:38 - 19 Ιουλ 2022 | Ειδήσεις
Νέα δίωξη στην Πισπιρίγκου για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας
Σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε για το πρωί της Τετάρτης (20/7) η Ρούλα Πισπιρίγκου από την 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, καθώς πλέον τη βαραίνει άλλο ένα κακούργημα, αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, μετά την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης από τον Εισαγγελέα Γιώργο Νούλη.

Η νέα κατηγορία αφορά στην προσπάθειά της να θανατώσει την μεγάλη της κόρη μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων γιατρών προκύπτει ότι η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα, με τον εισαγγελικό λειτουργό να αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, την οποία η 9χρονη υπέστη μέσα στο νοσοκομείο, σε εξωτερική επέμβαση και δη από τη μητέρα της.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση των γιατρών το κοριτσάκι σώθηκε, αλλά κατέστη παραπληγικό.

Πλέον, η Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να λάβει γνώση του νέου κατηγορητηρίου. Έχει το δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί η ίδια και ο δικηγόρος της για την εξέλιξη της υπόθεσης και να ετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.