ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΝΟ: Έληξε η απεργία-Κανονικά τα δρομολόγια

09:18 - 10 Μαϊ 2016 | Ναυτιλία
ΠΝΟ: Έληξε η απεργία-Κανονικά τα δρομολόγια
Την τετραήμερη κινητοποίησή τους ολοκλήρωσαν τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Κανονικά εκτελούνται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (10/05) τα δρομολόγια των πλοίων όλων των κατηγοριών καθώς οι ναυτικοί αποφάσισαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, να μην παρατείνουν άλλο την απεργιακή τους κινητοποίηση.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ, μετά τη μεταμεσονύκτια ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, ανέφερε ότι «τα προβλήματα όχι μόνο δεν επιλύθηκαν αλλά αντίθετα γιγαντώθηκαν», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «η απεργία μπορεί να λήγει αύριο το πρωί, ωστόσο ο αγώνας συνεχίζεται και οι σημαίες δεν υποστέλλονται».

Η ΠΝΟ ευχαριστεί τους Έλληνες ναυτικούς για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις αλλά και το επιβατικό κοινό για την πλήρη κατανόηση του.

Επίσης καλεί τους ναυτεργάτες, όπου και αν βρίσκονται, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν σε νέο κάλεσμα της Ομοσπονδίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:34 - 10 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2025 Premium S.A. All rights reserved.