ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Προχωρούν» τα προγράμματα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας-Η ανάρτηση του Δένδια

15:54 - 05 Σεπ 2024 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
«Προχωρούν» τα προγράμματα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας-Η ανάρτηση του Δένδια
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΑΒ ΑΕ, αντιναύαρχο ε.α. Αλέξανδρο Διακόπουλο και τους εντεταλμένους συμβούλους του Διοικητικού της Συμβουλίου, αντιπτέραρχο ε.α. Γεώργιο Καραδήμα και Δημήτριο Σκαλαίο.

Σε ανάρτηση στο Χ, ο κ. Δένδιας αναφέρει ότι στη συνάντηση παρέστησαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αντώνης Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο διευθυντής Στρατηγικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος και στελέχη του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας (ΕΛΚΑΚ).

«Συζητήσαμε», τονίζει ο κ. Δένδιας «για την πορεία υλοποίησης των σημαντικών προγραμμάτων που εκτελεί ήδη η ΕΑΒ για λογαριασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας την πρόοδο που έχει επιτευχθεί αλλά και την ανάγκη να συνεχισθεί η επιτάχυνσή τους».

{https://x.com/NikosDendias/status/1831656715609166259}

Copyright © 1999-2025 Premium S.A. All rights reserved.