ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μηνάς Τάνες «Το Πράσινο Κύμα»: Ένα βιβλίο-εργαλείο για το επιχειρείν

14:05 - 18 Μαϊ 2023 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Μηνάς Τάνες «Το Πράσινο Κύμα»: Ένα βιβλίο-εργαλείο για το επιχειρείν
Στο βιβλίο του «Το Πράσινο Κύμα» ο πολύ επιτυχημένος μάνατζερ Μηνάς Τάνες, περιγράφει την επιχειρηματική του πορεία και τα διδάγματα που άντλησε από αυτήν για να τα μεταφέρει στον αναγνώστη. Είναι ένα βιβλίο που θα φανεί χρήσιμο σε οποιονδήποτε ασχολείται με το επιχειρείν, είτε ως επαγγελματίας είτε ως φοιτητής.

Το γράψιμο του Τάνες είναι απλό, άμεσο, δημοσιογραφικό μπορούμε να πούμε, δεν πλατιάζει, δεν κουράζει, δεν βαραίνει τον αναγνώστη με ανούσια «στολίδια» του λόγου. Έχει επιλέξει και περιγράφει γεγονότα που έζησε στην μακρόχρονη πορεία του στις επιχειρήσεις, διαλόγους που είχε με κορυφαίους παγκοσμίως επιχειρηματίες, ακόμη και ευφυολογήματα που άκουσε και του έμειναν αξέχαστα. Ο Τάνες δεν «διδάσκει» τον αναγνώστη, δεν του λέει τι να κάνει για να πετύχει, δεν του δίνει οδηγίες. Όμως του μεταφέρει όλα όσα ο ίδιος θεωρεί ότι τον δίδαξαν, όσα θεωρεί ότι απετέλεσαν ένα έναυσμα ή μια κατευθυντήρια γραμμή για την επιτυχία του.

Ο Τάνες ήταν επί δεκαετίες ο μάνατζερ της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, την πιο πετυχημένης εταιρείας μπίρας στην Ελλάδα και μιας από τις πιο πετυχημένες διεθνώς. Δημιούργησε ένα κολοσσό, συνέβαλε και στην πολιτιστική ανάπτυξη με τις πολλές και μεγάλες χορηγίες της εταιρίας του στις τέχνες και έγραψε ιστορία στο ελληνικό επιχειρείν.

Αξίζει κανείς να διαβάσει το «Πράσινο κύμα» το οποίο εκτός από ενδιαφέρον είναι και εξαιρετικά ευχάριστο ως ανάγνωσμα. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.