ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πρώτη Έκθεση Βιωσιμότητας της Performance Technologies

11:51 - 01 Νοε 2023 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Η πρώτη Έκθεση Βιωσιμότητας της Performance Technologies
H Performance Techonologies δημοσίευσε την Τετάρτη (1/11) την πρώτη έκθεση βιωσιμότητας για τη χρήση 2022.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη Έκθεση Βιωσιμότητας (Sustainability Report) της εταιρείας με σημείο αναφοράς το έτος 2022 είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά εδώ. 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως "σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για την βιωσιμότητα, δημοσιεύουμε την ετήσια Έκθεση Βιωσιμότητας που περιγράφει λεπτομερώς τις οικονομικές-διακυβερνητικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρακτικές και τις επιδόσεις μας. Παρουσιάζουμε τα επιτεύγματά μας για την βιωσιμότητα, τις στρατηγικές προτεραιότητες και τους μελλοντικούς στόχους, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Έκθεση Βιωσιμότητας έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα Πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI), και τη νέα έκδοση του Οδηγού Αναφορών ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών 2022".

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και/ή εισηγήσεις αναφορικά με την Έκθεση Βιωσιμότητας (ESG Report) μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ευαγγελία Παπανικολάου, Associate Finance and Investor Relations, ESG Practitioner, στο [email protected].

Τελευταία τροποποίηση στις 12:07 - 01 Νοε 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.