ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διακόπτουμε τη ροή του προγράμματός μας για την Εθνική... γιορτή

Διακόπτουμε τη ροή του προγράμματός μας για την Εθνική... γιορτή Κύριο

01:06 - 24 Μαρ 2025
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Είναι φορές που είμαστε αναγκασμένοι να ανατρέψουμε τη ροή των ειδήσεων του Reporter.gr από τα οικονομικά και τα πολιτικά στα αθλητικά. Και την Κυριακή το βράδυ η Εθνική ποδοσφαίρου δεν ανάγκασε μόνο εμάς, αλλά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έμαθαν καινούρια ονόματα.
Η ομάδα που έκανε το διπλό στο Γουέμπλεϊ και το αφιέρωσε στον Μπάλντοκ που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ακόμα πιο ανανεωμένη πήρε τεράστιο διπλό στη Σκωτία και προβιβάστηκε στην πρώτη κατηγορία του Nations League.
 
Και μπορεί το επίτευγμά τους να μην το καταλαβαίνουμε καλά-καλά, λόγω του περίεργου συστήματος διεξαγωγής των αγώνων, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.
 
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είδαν μία ομάδα που βγάζει υγεία και εμπνέει, για αυτό και τα social media γέμισαν με φωτογραφίες από τα τρομερά "μωρά" του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
 
Ένας μετριοπαθής δουλευταράς προπονητής και τα "παλικάρια" του έδειξαν πως η ομάδα δεν έχει απλώς μέλλον, όπως έγραφαν οι περισσότεροι συνάδελφοι αθλητικογράφοι, αλλά και παρόν.
 
Το σημαντικότερο είναι βέβαια ότι έπειτα από μήνες βαριάς επικαιρότητας είχαμε ανάγκη από ένα ευχάριστο διάλειμμα. Μια νότα αισιοδοξίας, μια μικρή εθνική γιορτή που ήρθε τελικά μέσα από τον αθλητισμό.
 
Και αξίζει πραγματικά την προσοχή μας αυτή η ομάδα. Δείτε απλά την 11άδα και τις ηλικίες των παικτών που ξεκίνησαν τον αγώνα:
 
Τζολάκης 22
Γιαννούλης 29
Κουλιεράκης 21
Μαυροπάνος 27
Βαγιαννίδης 23
Μουζακιτης 18
Ζαφείρης 22
Καρέτσας 17
Τζόλης 23
Κωνσταντέλιας 22
Παυλίδης 26
 
Και φυσικά τα γκολ, αλλά και τον τρόπο που πανηγύρισαν τα πιτσιρίκια τον θρίαμβός τους:
 
Τελευταία τροποποίηση στις 01:12 - 24 Μαρ 2025
Copyright © 1999-2025 Premium S.A. All rights reserved.