ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Γιαννακοπούλου βάζει στον Ανδρουλάκη... δύσκολα για τις ευρωεκλογές

Η Γιαννακοπούλου βάζει στον Ανδρουλάκη... δύσκολα για τις ευρωεκλογές Κύριο

16:05 - 20 Μαρ 2024
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει θέσει τη δεύτερη θέση ως βασικό στόχο του ΠΑΣΟΚ ενόψει των ευρωεκλογών, ανεξάρτητα από το ποσοστό που θα λάβει το κόμμα. Ακόμα δηλαδή και με 12%, αν είναι δεύτερος θα είναι ικανοποιημένος ο πρόεδρος του κόμματος. Δεν φαίνεται, όμως, να συμφωνούν με αυτό τον... πήχη όλοι οι βουλευτές του.

Η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου, έβαλε μάλιστα πολύ ψηλά τον πήχη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Είπε πως η δεύτερη θέση δεν είναι αρκετή σε κάθε περίπτωση και πως η επιτυχία δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη από το ποσοστό που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ στις κάλπες.

Όταν ρωτήθηκε αν αρκεί στο ΠΑΣΟΚ η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, συγκεκριμένα απάντησε:

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Είναι κάτι που το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Δεν μας αρκεί απλά και μόνο να είμαστε στη δεύτερη θέση, με ένα χαμηλό ποσοστό, ένα ποσοστό του 14%-15% και η ΝΔ να πάρει 33%. Αυτό δεν λέει πολλά. Σημασία έχει το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο αλλά και να καταγράψει ένα ποσοστό της τάξης του 18%-20%, το οποίο θα δείξει ότι μετά τις ευρωεκλογές, στα επόμενα τρία χρόνια...».

«Εκεί είναι ο πήχης;» ρώτησε ο παρουσιαστής του Action24 και η κα. Γιαννακοπούλου απάντησε:

«Ο πήχης είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά, βεβαίως. Γιατί ο πήχης πρέπει να δείξει ένα πράγμα στον ελληνικό λαό. Ότι τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι τις εθνικές εκλογές το δεύτερο κόμμα θα μπορέσει να αμφισβητήσει τη ΝΔ. Άμα εμείς είμαστε στο 14%-15% και η ΝΔ είναι 15-20 μονάδες πάνω, ε εντάξει εκεί πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα».

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε ανοιχτή κόντρα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.