ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ με την παρένθετη μητέρα

Το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ με την παρένθετη μητέρα Κύριο

15:29 - 09 Ιαν 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επειδή έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομοφύλων θα απασχολήσει την πολιτική και δημόσια συζήτηση για κάποιον καιρό, κατανοεί κανείς ότι τα βλέμματα δεν θα στραφούν μόνο στην κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση, ΣΥΡΙΖΑ και, δευτερευόντως ΠαΣοΚ.

Δίχως να προξενεί κάποια έκπληξη ως προς την βιασύνη και την αγωνία να δείξει ότι κάνει κάτι, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε να καταθέσει δική του πρόταση νόμου, περιλαμβάνοντας σε αυτήν με εμφατικό τρόπο και την δυνατότητα τεκνοποίησης με παρένθετη μητέρα. 

 

Είναι περισσότερο από δεδομένο ότι κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί, πόσο μάλλον να ψηφίσει, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικώς λόγω της παρένθετης μητέρας. 

 

Και μένει να φανεί μέχρι πού θα το τραβήξουν για το συγκεκριμένο θέμα, είτε σε κανάλια και τηλεοράσεις, είτε στη Βουλή όταν έλθει εκείνη η ώρα. 

 

Όσο για το ΠαΣοΚ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι θετικά διάκεινται στην νομοθετική ρύθμιση του γάμου των ομοφύλων και της τεκνοθεσίας (όχι της παρένθετης μητέρας), αν και κάποιες διαρροές θα υπάρξουν κι από εκεί…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.