ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όσο πιο διασκεδαστικός γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο μεγαλώνει η αγωνία στο ΠαΣοΚ

Όσο πιο διασκεδαστικός γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο μεγαλώνει η αγωνία στο ΠαΣοΚ Κύριο

12:17 - 30 Απρ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αφού εντάχθηκε και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Κασσελάκη και του υπό μετάλλαξη ΣΥΡΙΖΑ, δένει για μία ακόμη φορά το «γλυκό» και η καραμανλική φρουρά επαναδραστηριοποιείται στις τάξεις της α λα γκρέκα αριστεράς (λέμε τώρα).

Μένει να φανεί τι θαύματα μπορεί να κάνει η «ομάδα», αν και φαίνεται ότι ένα μικρό το έχει καταφέρει ήδη, αφού έχει φρενάρει τις δημοσκοπικές απώλειες και σταθεροποιείται στη δεύτερη θέση, έστω και με χαώδη διαφορά πίσω από τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη. 

 

Το μόνο που απομένει (αν και δεν είναι τόσο ασήμαντη λεπτομέρεια) είναι να επαληθευτεί η δημοσκοπική εικόνα στις ευρωεκλογές, καθώς υπάρχει μια σημαντική αβεβαιότητα. Αυτή είναι το αν όσοι τάσσονται υπέρ Κασσελάκη στις δημοσκοπήσεις θα πάνε και να ψηφίσουν ή θα στείλουν την επιστολική τους ψήφο, κάτι που δεν είναι και τόσο βέβαιο για τα κοινά που φαίνεται να προσελκύει ο «νέος» ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Αν όμως τελικά αυτά επιβεβαιωθούν, η εξ αντανακλάσεως επίπτωση θα πάρει δραματικό χαρακτήρα για κάποιον άλλο. 

Και πολύ συγκεκριμένα για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που δεν θα έχει καταφέρει να κερδίσει αυτόν τον διασκεδαστικό, αλλά κατά βάση ασόβαρο πολιτικό θίασο. Υπό αυτήν την έννοια, έχουν κάθε λόγο να αγωνιούν στο ΠαΣοΚ…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:16 - 30 Απρ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.