ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Καραμούζης έμεινε... παγωτό

Ο Καραμούζης έμεινε... παγωτό Κύριο

13:13 - 23 Απρ 2024
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Απογοητευμένος από τις επιλογές των κομμάτων και τον δημόσιο διάλογο ενόψει των ευρωεκλογών δηλώνει ο Νίκος Καραμούζης.

Ο επικεφαλής του SMERC και πρόεδρος της Grant Thornton λέει πάντα ανοιχτά τη γνώμη του και δεν διστάζει να παρεμβαίνει δημόσια, όποτε το κρίνει απαραίτητο.

Μετά τις ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων των κομμάτων για τις ευρωεκλογές, ο κ. Καραμούζης έκανε ένα σκωπτικό tweet στο οποίο εκφράζει την ανησυχία του για το επίπεδο του πολιτικού μας προσωπικού.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Στην χώρα μας δύσκολα πια εκπλήσσεσαι,άλλα οφείλω να ομολογήσω ότι η επιλογή προσώπων, η ποιότητα και τα αντικείμενα των συζητήσεων εν όψει των ευρωεκλογών με αφήνουν παγωτό!έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας,ειλικρινά! Μιλάμε για ελεύθερο χαβαλέ! Σε εποχή μεγάλων προκλήσεων/απειλών».

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο κ. Καραμούζης είχε κάνει μία ακόμα δημόσια παρέμβαση, εκφράζοντας ερωτηματικά για την πορεία της χώρας. Σε εκδήλωση του ομίλου CORDIA ο κ.Καραμούζης είπε πως η Ελλάδα βρίσκεται μεν σε φάση ανάπτυξης και έχει μία κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις, ωστόσο, συνέχισε, λέγοντας πως η Ελλάδα εξακολουθεί να ταλανίζεται από συγκεκριμένα προβλήματα που την κρατούν πίσω και εκτίμησε πως -αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα- η ανάπτυξη θα «φρενάρει» το 2025 και το 2026.

Το έλλειμμα εργατικών χεριών και το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, όπως το χαρακτήρισε, αποτελούν τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία.

Φυσικά, ελάχιστα συζητάμε για αυτά ενόψει των ευρωεκλογών, με κύρια ευθύνη της κυβέρνησης που επενδύει σε τηλεπερσόνες και υποψηφιότητες εντυπωσιασμού, τύπου Μπελέρη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.