ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η «ζωάρα» του Κασσελάκη και το στοίχημα με το τηλεοπτικό κοινό του

Η «ζωάρα» του Κασσελάκη και το στοίχημα με το τηλεοπτικό κοινό του Κύριο

13:40 - 23 Απρ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το πιο χαριτωμένο (μέχρι στιγμής) της προεκλογικής περιόδου είναι φυσικά η δια θαλάσσης περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στα νησιά του Αιγαίου, συνοδεία του ναυάρχου ε.α. Ευάγγελου Αοστολάκη, ο οποίος έχει αναλάβει με χαρά όπως φαίνεται, τον ρόλο του προσωπικού καπετάνιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι ότι κάνει και άσχημα ο Κασσελάκης, που επισκέπτεται τις περιοχές αυτές, οι οποίες ομολογουμένως δεν βλέπουν και συχνά τους πολιτικούς της χώρας, εκτός των περιόδων των διακοπών. Όμως πέραν αυτού, όσο κουραστική και αν είναι η κρουαζιέρα/περιοδεία, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί κανείς να πει ότι κάνει και «ζωάρα» με αφορμή τις εκλογές. 

 

Η δραστηριότητα του προέδρου έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, αφού μεταξύ των άλλων, παρακολουθείται στενά από την αγαπημένη του εκπομπή, αυτή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, που έχει αποκτήσει μία νέα ρουμπρίκα, με τις τακτικές εμφανίσεις του Κασσελάκη. 

 

Ορισμένοι επιμένουν ότι όσο και αν φαίνονται εκκεντρικά όλα αυτά που κάνει ο πρόεδρος Κασσελάκης, υπάρχει ένα σχέδιο που τα υποστηρίζει. Το αν αυτό θα αποδώσει, είναι άλλης τάξης ζήτημα και πάντως, όλα θα φανούν, προφανώς, στις κάλπες. 

 

Το στοίχημα για τον Κασσελάκη παραμένει και είναι το κατά πόσον το τηλεοπτικό κοινό του θα πάει και να ψηφίσει ή θα μείνει να τον βλέπει στις τηλεοράσεις και να τον παρακολουθεί στα κοινωνικά δίκτυα…

Τελευταία τροποποίηση στις 14:22 - 23 Απρ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.