ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις συλλήψεις για τον φόνο σε κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι

17:22 - 30 Απρ 2024 | Ειδήσεις
Τρεις συλλήψεις για τον φόνο σε κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι
Σε τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα έναν νεκρό, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι δύο εκ των συλληφθέντων είναι οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν ο ένας στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο δεύτερος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς ήταν στρατιώτης. Ο τρίτος ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνα του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Νεκρός είναι ένας 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», φέροντας τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί, όταν μια παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο, καθώς είχαν διαπληκτιστεί και τους περίμεναν έξω από αυτό κάποια άλλα άτομα. Εκεί ακολούθησε άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, μπλόκαρε, με αποτέλεσμα ένα άλλο άτομο υπό το φόβο του όπλου να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει τα τρία άτομα, τον έναν θανάσιμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχουν αναλάβει την έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, περισυνέλεξαν από το σημείο της συμπλοκής μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυση. Παράλληλα, συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στο σημείο της συμπλοκής, προκειμένου να εξακριβώσουν πώς ακριβώς έγινε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.