ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ορισμός Συμβουλευτικής Επιτροπής για την αγορά διανομής Τύπου

12:37 - 15 Ιαν 2024 | Οικονομία
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ορισμός Συμβουλευτικής Επιτροπής για την αγορά διανομής Τύπου
Κλήρωση για τον ορισμό των μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής, στο πλαίσιο των επιβαλλόμενων με την υπ’ αριθ. 768/2022 Απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού μέτρων στην αγορά διανομής έντυπου τύπου, παρ. 223, θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του ορισθέντος Διαμεσολαβητή – Ombudsman στις 18 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 4:00 μμ στα γραφεία του Πρακτορείου Διανομής Τύπου Άργος (Διεύθυνση 20o χλμ Λ. Μαρκοπούλου, Κορωπί, TK 19400).

Ειδικότερα, θα διεξαχθούν δύο κληρώσεις: Η πρώτη εξ αυτών, για τον ορισμό των τριών εκπροσώπων εκδοτικών επιχειρήσεων από τις εκδοτικές επιχειρήσεις πελάτες της Άργος, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν καμία σχέση με εκδοτικές επιχειρήσεις μετόχους της Άργος, και η δεύτερη εξ αυτών, για τον ορισμό των δύο εκπροσώπων υποπρακτόρων/εφημεριδοπωλών μελών του δικτύου διανομής της Άργος, οι οποίοι, ομοίως, πληρούν την ως άνω προϋπόθεση.

Για τη βέλτιστη διεξαγωγή και διαφάνεια της διαδικασίας, εκτός της διά ζώσης παρουσίας των ενδιαφερόμενων στην κλήρωση, έχει προβλεφθεί η δυνατότητα online παρακολούθησής της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.