Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Οχάιο, ο Τραμπ τόνισε ότι «μπορεί να το καθυστερήσω μέχρι να γίνει η συμφωνία με τη Βόρεια Κορέα. Ξέρετε γιατί; Επειδή είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί και θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλοι αντιμετωπίζονται δίκαια. Προχωράμε πολύ καλά με τη Βόρεια Κορέα».
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Τραμπ σχεδιάζει να συναντήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν μέσα στην άνοιξη. Κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος θα χρειαστεί την υποστήριξη της Σεούλ στις διαπραγματεύσεις, ώστε να πείσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να εγκαταλείψει το πυρηνικό του πρόγραμμα.
Από την πλευρά της η Νότια Κορέα, μέσω του υπουργού Εμπορίου, δήλωσε ότι «θεωρεί πως η επαναδιαπραγμάτευση για τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου έχει ολοκληρωθεί ομαλά».