ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κουτσούμπας ξαναχτυπά αποκαλώντας τον Κασσελάκη «φιντάνι»

Ο Κουτσούμπας ξαναχτυπά αποκαλώντας τον Κασσελάκη «φιντάνι» Κύριο

14:27 - 14 Δεκ 2023
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν (πολιτικά μιλώντας) για να λεηλατήσει εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ, δε θέλει και πολλή σκέψη και ήδη τα πρώτα δείγματα είναι εμφανή στις δημοσκοπήσεις.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είναι ήδη δεύτερος σε δημοφιλία πολιτικός αρχηγός και ορισμένοι αναλυτές δεν αποκλείουν ακόμη και μία έκπληξη στις ευρωεκλογές με το ΚΚ να «χτυπάει» ακόμη και τη δεύτερη θέση, ειδικώς αν συνεχιστεί η νωχελική και άνευρη πορεία του ΠαΣοΚ και, φυσικά, η ανεξέλεγκτη περιδίνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Εν όψει αυτών, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τους ΣΥΡΙΖΑίους στο ψιλό, όπως φάνηκε και στην ομιλία του την Τετάρτη, σε εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. 

 

Εκεί αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη, «φιντάνι», επαναφέροντας έτσι δημοσιότητα μία από τις αγαπημένες και χαρακτηριστικές του εκφράσεις. 

 

Στο σχετικό σημείο της ομιλίας του, ο γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε : «Παρακολουθούμε κι εμείς τις εξελίξεις σε αυτό το κόμμα, συνολικά στο χώρο της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας. Ακούμε την κριτική των στελεχών που παραμένουν σ’ αυτούς που φεύγουν και το αντίστροφο από τους άλλους για αυτούς που μένουν... 

»Βέβαια, εκτός από διαφωνίες για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματός τους και το ύφος του νέου προέδρου, δεν έχουμε ακούσει κάτι άλλο, ουσιώδες. Μόνη εξαίρεση, ίσως, η αναφορά του Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΕΒ, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν θα δαιμονοποιεί το κεφάλαιο, αλλά θα το βλέπει σαν εργαλείο για τη μείωση των ανισοτήτων”! Το κεφάλαιο, αυτό που δεν υπάρχει έγκλημα που να μην μπορεί να κάνει για τα κέρδη του, αυτό λέει, θα γίνει εργαλείο μείωσης των ανισοτήτων!!! Αλήθεια, έψαχναν να βρουν πολύ αυτό το φυντάνι;»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.