ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο έρωτας στα χρόνια του φαξ: Η ιστορία του Μάθιου Πέρι και της Τζούλια Ρόμπερτς

10:59 - 27 Μαρ 2024 | Trends
Ο έρωτας στα χρόνια του φαξ: Η ιστορία του Μάθιου Πέρι και της Τζούλια Ρόμπερτς
Στις 28 Ιανουαρίου του 1996, οι συντελεστές των Friends είχαν ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό τους με τη συμμετοχή της Τζούλια Ρόμπερτς ως guest star στο διπλής διάρκειας επεισόδιο της 2ης σεζόν με τίτλο "The One After the Superbowl", όπου ο Ρος (Ντέιβιντ Σουίμερ) έχει εντοπίσει τον Μαρσέλ, πιθηκάκο με τον οποίο παλιότερα συμβίωναν στο διαμέρισμά του, να πρωταγωνιστεί σε ταινία.

Ο μοναδικός όρος που έθεσε η ηθοποιός για να συνεργαστεί, ήδη πολύ γνωστή από το Pretty Woman (1990), ήταν να εμπλακεί σε ιστορία που θα αφορούσε τον χαρακτήρα του Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι).

Πράγματι η Τζ. Ρόμπερτς υποδύθηκε τη Σούζι Μος, παιδική φίλη του Τσάντλερ που εργαζόταν στην παραγωγή της ταινίας κι από τον οποίο είχε αποκομίσει μια τραυματική εμπειρία καθώς της είχε τραβήξει τη φούστα μπροστά σε όλους τους συμμαθητές τους.

Μαθαίνοντας τα νέα, γεμάτος ενθουσιασμό, ο Μ. Πέρι της έστειλε δεκάδες ανθοδέσμες με μία κάρτα που έγραφε ότι «το μόνο πράγμα που είναι πιο συναρπαστικό απ' τη συμμετοχή σου στη σειρά, είναι ότι επιτέλους έχω μια δικαιολογία να σου στείλω λουλούδια».

Η Ρόμπερτς απάντησε εξίσου γενναιόδωρα στέλνοντάς του πάρα – πάρα πολλά bagels.

Διαβάστε τη συνέχεια στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.